Печат |  Затвори прозореца

Целодневна Детска Градина "Еделвайс"

Адрес
кв. "Острец", Априлци
Телефон
+359 (0)6958 21-37; +359 (0)6958 32-73
Вид
Държавна
Целодневна Детска Градина "Еделвайс" - целодневна детска градина с общинско финансиране.
Печат |  Затвори прозореца